ŞANLIURFA'DAN MEKTUBUMUZ VAR

ŞANLIURFA'DAN MEKTUBUMUZ VAR

11.03.2024 126

ŞANLIURFA'DAN MEKTUBUMUZ VAR

Şanliurfa ili Eyyubiye ilçesi Altınbaşak Ortaokulunun geliştirdiği "MEKTUP ARKADAŞLIĞI " projesine okulumuz 6/L sınıfı Türkçe öğretmenimiz Mustafa Berberoglu eşliğinde  katılmıştır. Mektuplar yazarak öğrencilerin tanışıp kaynaşmasına  ve kendilerini yazılı olarak ifade edebilmesine katkı sağlayan  bir projedir.

Farklı iki şehrin değerli çocukları arasında bu gönül köprüsünün kurulmasında emek veren Altınbaşak Ortaokulu Müdürü Müşerref KAYA ve İhsan Zakiroğlu Ortaokulu Müdürü Alper AYDIN ile projeyi geliştiren öğretmenlerimize teşekkür eder, çocuklarımız arasında kurulacak bu dostluk bağının daha da güçlenmesi için yeni projelerde buluşmayı ümit ederiz.

 

WE HAVE A LETTER FROM ŞANLIURFA

Our school participated in the "LETTER FRIENDSHIP" project developed by Altınbaşak Secondary School in Eyyubiye district of Şanlıurfa province, accompanied by our 6/L class Turkish teacher Mustafa Berberoglu. It is a project that contributes to students meeting and mingling and expressing themselves in writing by writing letters.

We would like to thank Müşerref KAYA, Principal of Altınbaşak Secondary School and Alper AYDIN, Principal of İhsan Zakiroğlu Secondary School for their efforts in establishing this heart bridge between the precious children of two different cities, and we hope to meet in new projects to further strengthen this bond of friendship between our children.