Yüksel İlhan Alanyalı Fen Lisesi Gezimiz

21.12.2023 450

Yerinde görerek öğrenme ilkesini benimseyen okulumuz 8. Sınıf öğrencileri Yüksel İlhan Alanyalı Fen lisesini ziyaret ettiler. Bu nitelikli liseyle ilgili merak ettikleri konuları akıllarında yer alan soru işaretlerini ortadan kaldırma fırsatı buldular. Okulumuz Rehberlik Servisi lgs sürecinde düzenleyeceği gezilerle öğrencilerimizin her zaman yanında olacaktır.

Adopting the principle of learning by seeing on the spot, our 8th grade students visited Yüksel İlhan Alanyalı Science High School. They had the opportunity to eliminate the question marks in their minds about this qualified high school. Our school Guidance Service will always be with our students with the trips to be organized during the lgs process.

21-12-202321-12-202321-12-2023