Spelling Bee yarışması için geri sayım başladı.

09.02.2024 131

Spelling Bee yarışması için geri sayım başladı.

Okulumuzda geleneksel olarak düzenlenen Spelling Bee (Harfleme) yarışması tarihleri belli oldu. Öğrencilerimizin İngilizce becerilerini geliştirmek ve öğrencilerimizin İngilizce kelimeleri nasıl doğru bir şekilde hecelediğini görmek amacıyla düzenlenen yarışmada sınıf seçmelerinde başarılı olan öğrencilerimiz kendi sınıf seviyesindeki  arkadaşları ile çetin, bir o kadar da eğlenceli bir mücadeleye girişecekler. Şimdiden yarışmaya katılacak öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

The countdown for the Spelling Bee competition has begun.

The dates of the Spelling Bee competition, which is traditionally organized in our school, have been announced. In the competition organized to improve our students' English skills and to see how our students spell English words correctly, our students who are successful in the class auditions will compete with their classmates in a tough, yet fun competition. We wish success to our students who will participate in the competition.

09-02-202409-02-2024