Sayın İsmet Zakiroğlu'na Okul Müdürümüz ve Okul Aile Birliğimiz Ziyarette Bulundu.

14.11.2023 168

Okul kurucumuz Sayın İhsan Zakiroğlu'nun çok kıymetli eşi, eğitim gönüllümüz Sayın İsmet Zakiroğlu'na Okul Müdürümüz ve Okul Aile Birliğimiz ziyarette bulundu.

Kendisiyle birlikte zaman  geçirmekten onur duyduk. Kendisi bütün öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize sevgilerini iletti. Her zaman yanımızda duran bize bütün desteğini veren İsmet Zakiroğlu'na biz de Zakiroğlu ailesi olarak çok teşekkür ediyoruz. İyi ki varsınız.

Our School Principal and Parent Teacher Association paid a visit to Mr. İsmet Zakiroğlu, our education volunteer and the precious wife of our school founder Mr. İhsan Zakiroğlu.

We were honored to spend time with her. She conveyed her love to all our students, teachers and parents. As the Zakiroğlu family, we would like to thank İsmet Zakiroğlu for always standing by us and giving us all his support. Thank you very much.

13-11-202313-11-2023