READ AND DESIGN (Oku ve Tasarla) Yarışmasının Kazananları Belli Oldu.

29.03.2023 358

Okulumuzda düzenlenen READ AND DESIGN (Oku ve Tasarla) yarışmasının kazananları belli oldu.

Ögrencilerimizin büyük ilgi gösterdiği yarışmada  İngilizce öğretmenlerimiz her kademede birinci olan afişi belirlemekte zorlandı. Yarışma sonucunda 5. Sınıflar Kategorisinde 5-B sınıfından MURAT ERDEM DEMİR, 6. Sınıflar Kategorisinde 6-A Sınıfından PELİN DÜZER, 7. Sınıflar Kategorisinde 7-C sınıfından YİĞİT EMRE DEMİR adlı öğrencilerimiz en iyi kitap afişini hazırlayarak birinci olmuşlardır. Kendilerini tebrik ediyoruz. Ayrıca yarışmaya katılıp emek veren tüm öğrencilerimizi kutluyoruz.

5. sınıflar kategorisinde 1. olan Murat Erdem DEMİR adlı öğrencimizin afişi 6. sınıflar kategorisinde 1. olan Pelin DÜZER adlı öğrencimizin afişi 7. sınıflar kategorisinde 1. olan Yiğit Emre DEMİR adlı öğrencimizin afişi
29-03-2023 29-03-2023 29-03-2023