Kartal Rehberlik Araştırma Merkezi Okulumuzu Ziyaret Etti

14.12.2023 168

Kartal Rehberlik araştırma merkezi Rehberlik Bölümü okulumuza ziyaret gerçekleştirdi. Öncesinde Okul Rehberlik Servislerimiz işleyişi hakkında Okulumuz Rehber öğretmenleri ile görüşmeler yapıldı akabinde Rehberlik Araştırma Merkezi ve okul iş birliğini artırmaya yönelik yapılan görüşmelere okul  Müdürümüz Alper Aydın katılım göstererek okulumuz hakkında ihtiyaç duyulan bilgileri Rehberlik Araştırma Merkezi ailesine iletti.

Kartal Guidance Research Center Guidance Department visited our school. First, interviews were held with the Guidance Counselors of our school about the functioning of our School Guidance Services, and then our school Principal Alper Aydın participated in the interviews held to increase the cooperation between the Guidance Research Center and the school, and conveyed the information needed about our school to the Guidance Research Center family.

14-12-202314-12-2023