Karmatya 2024

düzenlenen ve geleneksel hale gelen "Kartal Matematik

Yarısması" (KARMATYA), Yavuz Selim Ortaokulunda yapılan

oturumla gerçekleştirildi.

Kartal Matematik Yarışma sonucunda okulumuz takım halinde Kartal 2.olmultur.Yine aynı yarışmada okulumuz öğrencisi Kuzeyhan YAVUZ bireyselde Kartal 2.olmuştur.Yarışmaya katılan ve üstün başarı gösteren tüm öğrencilerimizi ve çocuklarımızı hazırlayan öğretmenlerimizi tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.

Kartal District Directorate of National Education

organized and traditional "Eagle Mathematics Competition" (KARMATYA), Yavuz Selim Secondary School was held with a session.

As a result of the Kartal Mathematics Competition, our school came 2nd in Kartal as a team. In the same competition, our school student Kuzeyhan YAVUZ came 2nd in Kartal individually. We congratulate all our students who participated in the competition and showed outstanding success and our teachers who prepared our children and we wish them continued success.

06-05-202406-05-202406-05-2024