İhsan Zakiroğlu Ortaokulu Spor Kulübü Kuruluyor

13.10.2023 474

Okul öğrencilerimiz  başta olmak üzere gençlerin spor,eğitim,kültür aktivitelerinin desteklenmesi, lisanslı sporcu sayısının arttırılması  ve öğrencilerin  sportif müsabaklara katılımlarının sağlanması  amacıyla okulumuz bünyesinde İhsan Zakiroğlu Ortaokulu Spor kulübümüzün kuruluşu için başrularımız tamamlanmıştır. Tescil işlemlerimiz gerçekleştikten sonra üye çalışmalarımız başlayacak ve tüm paydaşlarımız ile birlikte kulübümüzü dahada büyüteceğiz ve başarılara hep birlikte koşacağız.

In order to support the sports, education and cultural activities of young people, especially our school students, to increase the number of licensed athletes and to ensure the participation of students in sports competitions, our applications for the establishment of İhsan Zakiroğlu Secondary School Sports Club within our school have been completed. After our registration procedures are realized, our member works will start and we will grow our club further with all our stakeholders and we will run to success together.

13-10-202313-10-202313-10-202313-10-202313-10-2023