Haftanın Ödülleri

29.12.2023 411

Temiz sınıf uygulaması çerçevesinde okulumuz öğretmenleri dersine girdikleri sınıflara puan vererek Aralık ayının en temiz sınıfını  belirlediler.

5. Sınıflarda 5-M

6. ⁠Sınıflarda 6-E

7. ⁠Sınıflarda 7-K

8. ⁠Sınıflarda 8-B

Ödül almaya hak kazandılar. Sınıflarımızı tebrik ediyoruz.

Okulumuz deneme kulübü lgs sürecinde hazırlık çalışmalarına hız verdiler. 8. Sınıf öğrencilerimiz deneme sınavında ter döktüler.

Deneme sınavında

1. Mustafa Ensar Erol

2. Yusuf Öget

3. Ali Eren Atış

dereceye giren öğrencilerimiz oldu. Öğrencilerimizi tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.

Within the framework of the clean class selection, our school teachers determined the cleanest class of December by giving points to the classes they taught.

5-M in 5th grade

6-E  in 6th grade

7-K in 7th grade

8-B in 8th grade

were awarded with a prize. Congratulations to our classes.

Our school trial club accelerated their preparatory work during the lgs process.

In the trial exam

1. Mustafa Ensar Erol

2. Yusuf Öget

3. Ali Eren Atış

students ranked first in the competition. We congratulate our students and wish them continued success.

29-12-202329-12-2023