Fotoğraf Muhabirlerimizi Arıyoruz!

26.09.2022 593

Fotoğraf Muhabirlerimizi Arıyoruz!

İhsan Zakiroğlu Ortaokulu olarak çok beğeneceğinizi umduğumuz ve yoğun bir katılım göstereceğinizi düşündüğümüz yeni bir etkinlikle sizlerleyiz.

Yayın ve İletişim Kulübünün öncülüğünde yapılacak bu etkinlikle okulumuzda yapılacak kutlama, anma vb. organizasyonlarda fotoğraf-muhabiri olarak görev yapacak öğrencilerimizi seçeceğiz.

Yarışmaya katılım oldukça basit. Çektiğiniz ( fotoğraf makinesi, cep telefonu, aksiyon kamera vb. ) en fazla üç fotoğrafı  ondergoksal@gmail.com adresine göndereceksiniz. Fotoğraflar; doğa, doğal yaşam, kent yaşamı gibi kategorilerde olmalıdır. Son başvuru tarihimiz 30 Eylül 2022. Başvurulardan sonra yapacağımız değerlendirmeler neticesinde okulumuzun foto-muhabiri olmaya hak kazanan öğrencilerimiz en kısa zamanda sizlerle paylaşılacaktır.

26-09-202226-09-2022