Duygu Regülasyonu Seminerimiz

29.12.2023 277

Duygu regülasyonu; çocuklarımızın duygularını tanıması ,fark edebilmesi,yorumlaması ve yönetebilmesidir.Çocuğun duygularıyla kurduğu ilişki dünyayı deneyimleme biçimini etkileyen en önemli faktördür.Çocuklarımızın zorlu davranışlarının altında da genellikle duygu düzenlemede yaşadıkları sıkıntılar vardır.

Buradan yola çıkarak Veli Akademileri kapsamında Okulumuz Konferans Salonunda Uzman Psikolojik Danışman Leyla UÇAR tarafından çocuklarımızın  duygusal farkındalık ve regülasyon becerilerini geliştirmek noktasında velilerimizle İş birliği içinde olabilmek amacıyla "Çocuklarda Duygusal Farkındalık ve Regülasyon "konulu seminer düzenlenmiştir.Katılan velilerimize teşekkür ederiz.

Emotion regulation is the ability of our children to recognize, recognize, interpret and manage their emotions. The relationship that the child establishes with his/her emotions is the most important factor affecting the way he/she experiences the world. Underneath the challenging behaviors of our children, there are often difficulties in emotion regulation.

Based on this, within the scope of Parent Academies, a seminar on "Emotional Awareness and Regulation in Children" was organized by Expert Psychological Counselor Leyla UÇAR in the Conference Hall of our school in order to be in cooperation with our parents in order to improve our children's emotional awareness and regulation skills.

29-12-202329-12-202329-12-202329-12-202329-12-202329-12-202329-12-202325-12-2023