Dilimizin Zenginlikleri Projesi

08.03.2024 84

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında anasınıfı öğrencilerimizle çeşitli etkinlikler gerçekleştirdik bu hafta.

Çocuklar velimizin bağlamasına eşlik ederek türküler söylediler Anadolu’yu anlatan. Deyimlerimizi ağızlarını tatlandıran küçük sunumlarla dillerine kattılar. Ramazan ayının vaz geçilmez eğlencesi olan Karagöz ve Hacivat gösterisinde çocuk gülüşleriyle doldurdular salonu. Bu etkinliklerin her birinden keyif alarak kültürel anlamda zenginleştiler yaşlarına yakışan şekilde.

Within the scope of the Richness of Our Language Project, we carried out various activities with our kindergarten students this week.

The children sang folk songs about Anatolia accompanying our parent's baglama. They added our idioms to their language with small presentations that sweetened their mouths. They filled the hall with children's smiles during the Karagöz and Hacivat show, the indispensable entertainment of Ramadan. They enjoyed each of these activities and were culturally enriched in a way befitting their age.

08-03-202408-03-202408-03-2024