"Dilimiz Zenginlikleri" Projesi Ana Sınıfı Etkinliklerimiz

05.01.2024 250

Bakanlığımız koordinasyonunda yürütülen "Dilimiz Zenginlikleri" projesine başlarken ilk olarak veli toplantımızı gerçekleştirdik .

Bu projede neler yapacağız ve neden yapacağız ? sorularına cevaplar ararken ,etkileşimli kitap okuma çalışmasına velilerimizi gözlemci olarak dahil ederek uygulamalı anlattık. 

Kelimelerin gücünü kullanarak kendi öykülerini oluşturdukları,hayallerini, duygularını yansıttıkları hikayelerine; özgün fikirleri ve resimleri ile çocuklarımızın da destek olduğu grup çalışmalarımızı tamamladık.Guzel anılar birikti.

Erken okuryazarlık becerilerini ev ortamında desteklenmesi için öneriler verdik. Ve pano çalışmamız ile da farkındalık oluşturduk.

 

As we started the "Richness of Our Language" project coordinated by our Ministry, we first held our parent meeting.

 

While looking for answers to the questions of what we will do in this project and why we will do it, we included our parents as observers in the interactive book reading study and explained it practically. 

 

Using the power of words, they created their own stories, reflecting their dreams and feelings. We completed our group work with their original ideas and pictures.

 

We gave suggestions for supporting early literacy skills in the home environment. We raised awareness with our panel work.

 

05-01-202405-01-202405-01-2024