Ayın Öğrencileri

15.12.2023 182

Okulumuz öğretmenlerinin teklifi üzerine Öğrenci Davranışlarını Değerlendirme Kurulunun kararı ile okul kurallarına uyum ,ders başarısı ,arkadaşlarıyla iyi ilişki kurabilme,çevre duyarlılığı  gibi davranış durumları dikkate alınarak 8/L sınıfından Sıla Nur TAN,7/K sınıfından Ayaz Tahir ŞİMŞEK ayın öğrencisi seçilmiştir.Öğrencilerimizi kutluyoruz.

With the decision of the Student Behavior Evaluation Board upon the proposal of our school teachers, Sıla Nur TAN from 8 / L class and Ayaz Tahir ŞİMŞEK from 7 / K class were selected as the student of the month, taking into account behavioral situations such as compliance with school rules, course success, good relationship with friends, environmental awareness.

15-12-2023