23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı milletimize ve bütün çocuklara kutlu olsun.

23.04.2022 215

"Küçük hanımlar, küçük beyler...

Sizler hepiniz, geleceğin bir gülü, yıldızı, bir bahtının aydınlığısınız. Memleketi asıl aydınlığa boğacak olan sizsiniz. Kendinizin ne kadar önemli, kıymetli olduğunuzu düşünerek ona göre çalışınız." (Mustafa Kemal Atatürk) diyerek dünyada çocuklarına bayram hediye eden ve bu bayramı bütün dünya çocuklarıyla paylaşan ilk ve tek ülke olmanın haklı gururunu bu anlamlı günde içimizde büyük bir çoşkuyla yaşıyoruz.

Milletimizin geleceği olan çocuklarımızın Cumhuriyet bekçisi olarak bilinçle yetişmesine vesile olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlamak amacıyla okulumuz ilçedeki çelenk koyma törenine katılarak kutlamalara eşlik etmiştir.

23-04-202223-04-202223-04-202223-04-2022